fbpx

WAINER Romania

Politica de expediere

10. LIVRAREA BUNURILOR

10.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, conform intelegerii cu Clientul.

10.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

10.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

11. RECEPTIA BUNURILOR

11.1 Cumparatorul va primi Bunul comandat, la adresa mentionata de acesta Vanzatorului, in momentul efectuarii comenzii, telefonic sau online.

11.2 Bunurile se livreaza cu Curierul, doar cu optiunea “Verificare colet”. Cumparatorul are OBLIGATIA de a verifica eventualele accesoriile precum si de a verifica integritatea produsului comandat. In cazul in care nu este de acord cu ceea ce i se trimite, are OBLIGATIA sa refuze produsul comandat sau sa sune Vanzatorul, inainte de a achita/receptiona Produsul si sa ii aduca la cunostinta eventualele inadvertente. Vanzatorul isi poate asuma cele notificate de Cumparator, in momentul Receptiei si poate trimite ulterior accesoriile lipsa sau schimba ulterior Produsul. Costurile expedierii vor fi suportate de Vanzator. In cazul in care Cumparatorul nu notifica Vanzatorul de aceste lucruri, inainte de a achita/receptiona Produsul, se considera ca aceste lucruri au fost inexistente in momentul Receptiei, orice Reclamatie ulterioara fiind considerata nula.

0